POLITYKA PRYWATNOŚCI

1. Strony Sklepu mogą zawierać odnośniki do innych stron, zamieszczane dla wygody i wiadomości Użytkownika. W razie przekierowania na strony zewnętrzne, zalecamy zapoznanie się z obowiązującymi na nich zasadami dotyczącymi prywatności, które mogą być inne.

2. Pod warunkiem uzyskania Państwa zgody możemy wykorzystać dostarczone przez Państwa dane kontaktowe (takie jak imię, nazwisko, nazwę stanowiska, numer telefonu lub faxu oraz osobisty adres poczty elektronicznej i adres pocztowy), aby informować Państwa na bieżąco - pocztą, telefonicznie lub pocztą elektroniczną - o istotnych nowych towarach i usługach, które naszym zdaniem mogą być dla Państwa interesujące. Rejestrując się w naszym serwisie lub zawierając umowę ze Sprzedawcą w inny sposób oraz podając nam swoje dane osobowe w tym adres email mogą Państwo ponadto wyrazić zgodę na wysyłanie informacji drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. lub przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych.

3. W klasyfikacji Sklepu istnieje kilka rodzajów danych osobowych wymaganych od Państwa w celu ich gromadzenia, przetworzenia i przechowywania. Niektóre dane mogą być przechowywane jako pliki cookie zapisywane w Państwa komputerze przez przeglądarkę internetową. Państwa dane osobowe podlegają ochronie ze strony Sklepu, w zakresie przewidzianym przepisami prawa.

4. Informujemy, że nie przekazujemy osobom trzecim gromadzonych danych osobowych. Dane podawane przez Użytkowników są wykorzystywane do celów księgowych, realizacji zamówień. Dane kontaktowe wykorzystywane są również do przesyłania Użytkownikom przez Sprzedawcę informacji o Sklepie, produktach i świadczonych usługach, w tym także do przeprowadzania ankiet dotyczących zadowolenia klienta i badań rynkowych, pod warunkiem otrzymania od Państwa odpowiedniej zgody na przekazywanie informacji handlowych lub przetwarzania danych osobowych do celów marketingowych.

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć